Καλως Ηρθατε...

Καλως Ήρθατε στην  Ιστοσελίδα μας.

Κατα την περιηγησή σας μπορείτε να ενημερωθείτε για την ιστορία της εταιρίας μας και τα υψηλά κατασκευαστικά δεδομένα που τηρούνται σε κάθε στάδιο των έργων μας.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε  μαζί μας για να συζητήσουμε κάθε λeπτομέρεια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σχετικα...

Η εταιρεία PST  Ενεργειακές Κατασκευές Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2009 ως θυγατρική εταιρεία της «ALMO ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Τ.Ε.Ε»

Για την κατασκευή των Φ/Β πάρκων διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό, έμπειρους μηχανικούς και συνεργάζεται με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως όπως Fronius, K2, Conergy, BOSCH SOLAR ENERGY SMA, Danfoss, Kostal κ.α. 

Διαβάστε την παρουσίαση της Εταιρίας

Εκδηλώσεις

Συνεχίζοντας την προσπάθεια, στηρίζουμε τον Αθλητισμό στη νέα γενιά.

 

 Συνδέθηκε με το δίκτυο της ΔΕΗ και τέθηκε σε λειτουργία την 12/8/2011 ο 4ος κατά σειρά ιδιόκτητος Φωτοβολταϊκός σταθμός της εταιρείας PST ισχύος 100KWp.

 

23/5/2011 : Εκδήλωση ΤΕΕ/ΤΚΜ : "Αγορά φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα: δυναμική ανάπτυξη, αλλά με κενά και καθυστερήσεις"

Δελτίο Τύπου

Στη εκδήλωση παρουσιάστηκε "οδηγός μελέτης και υλοποίησης Φωτοβολταϊκών έργων", ομάδας εργασίας της μόνιμης επιτροπής ενέργειας του ΤΕΕ / ΤΚΜ. Η εταιρεία μας βοήθησε ενεργά στην σύνταξη του οδηγού αυτού με την συμμετοχή στην ομάδα εργασίας του Ματθαίου Τόλη, Μηχανολόγου Μηχανικού.


Η εταιρεία PST αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την προώθηση του αθλητισμού στη νέα γενιά.


ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΣΤΙΣ 06.00 ΜΜ

Φωτοβολταϊκά συστήματα παράγουν ηλεκτρισμό από την ελεύθερη και άφθονη ηλιακή ενέργεια. Αποτελούν μια οικονομικά αποδοτική, φιλική προς το περιβάλλον, βιώσιμη και κοινωνικά δίκαιη λύση για τις ενεργειακές απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας. Το ηλιόλουστο Ελληνικό κλίμα εγγυάται υψηλές αποδόσεις ενώ η ζήτηση αιχμής για κλιματισμό τα καλοκαιρινά απογεύματα συμπίπτει με την μέγιστη προμήθεια της ηλιακής ενέργειας. Γενναιόδωρη χορηγία της πολιτείας και υψηλά τιμολόγια τροφοδότησης υπόσχονται γρήγορη επιστροφή κεφαλαίου και υγιείς αποδόσεις σε επενδύσεις τόσο σε οικιακές όσο και εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας.

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com